Kategoriarkiv: Däck

Sommarrea på däck hos Bythjul

Just nu är det sommarrea på däck hos BytHjul. Klickar du på länken ovan i menyn så kommer du direkt in och kan klicka dig vidare till 5% på utvalda däck under sommarrea. Hur längre kampanjen / erbjudandet håller på vet vi inte så passa på redan idag!

Sommardäck test 2015

Sommardäck test 2015 försöker vi skriva ned här så att du hittar så många test som möjligt på ett och samma ställe. Genom att gå igenom sommardäck test innan du ska köpa däck så får du en bättre bild av vilka däck som passar just dig beroende på hur du använder din bil.

DÄCKTEST SOMMARDÄCK 2014

Kör du uppe i Norrland mycket eller håller du dig bara i Skåne? Beroende på det bör du kanske välja olika däck. Kör du mest i stan eller kör du mycket ute på dåliga vägar? Allt sånt bör du tänka på när du ska köpa däck. Att ha bra däck kan betyda VÄLDIGT mycket när olyckan är framme. Snåla aldrig på däck utan köp så bra däck som möjligt så att du och dina familj kan åka så tryggt som möjligt. Här hittar du länkar till olika däck test.

Sommardäck test 2014

Redan är sommardäck test 2014 klar och vi presenterar dessa inom kort.

Däck – ordlista

Kord

Korden är däckens stomme som är där för att stå emot övertrycket i däcket. Korden består av konstfiber.

Slitbana

Slitbanan är väldigt viktigt och det är mönstret och gummiblandningen som spelar en stor roll där.

Sommardäck rea 2015

Sommardäck rea 2015 kan du hitta här. Sommardäck rea är det några gånger om året och här försöker vi uppdatera vart du kan hitta sommardäck rea för tillfället.

Köpa sommardäck på rea

Det finns mycket pengar att spara om man kan köpa sommardäck när så andra gör det. Då går det att göra klipp. Dock brukar det även vara rea på däck några månader förre man ska byta till sommardäck eller byta till vinterdäck. Då kan man även passa på att köpa så att det är klart när man ska till att byta för säsongen igen. Hur som helst så hittar du däck rea här i tabellen.

Hur är ett däck konstruerat?

Hur är ett däck konstruerat? Ett vanligt skamlöst bildäck alltså. Kord utgör själva stommen. Sen har däcket däckfot, slitbana, tätningsskikt och bälten/gördlar. Sen är resten gummi.

Däck

Däck och då framför allt sommardäck hittar du här på BilligaSommardäck.nu. Här kan du kan läsa massa information om just däck. Hitta däckbutiker online på nätet. Läsa däcktest vi länkar till och kommenterar och mycket, mycket mer.

Köpa sommardäck och vinterdäck online på nätet

Det finns ganska många olika sorters däck och tanken är att vi ska försöka reda ut allt här. Till exempel vilka regler och lagar är det som gäller för sommardäck? Vad bör man tänka på när man ska till och köpa sommardäck? Ja allt som har med däck att göra försöker vi skriva om här. Vi hoppas du hittar just det du säker och att du lärt dig något nytt när du lämnar sajten igen.

Däck och fälg

Att köpa däck och fälg samtidigt kan ha sina fördelar. Då kan få dom balanserade och klara direkt av folk som gör sånt hela dagar och verkligen vet vad dom håller på med. Hos vissa får du även rabatt om du både köper däck och fälgar. Se mer under billiga sommardäck tabellen.

Att väljar rätt däck

Att välja rätt däck är inte alltid helt enkelt. Vad har man för storlek? Vilket märker ska man välja? Vilka däck är bäst i test 2013? Ja det finns många frågor när man ska till och välja däck helt enkelt.

Däck test

Det smidiga med att köpa däck online på nätet är att du oftast bara behöver veta ditt registreringsnummer på bilen för att få fram storlek. Men det förutsätter oftast att du har original fälgar på din bil. Är du osäker så kan du bara ringa någon av dom så hjälper dom till väldig snabbt. Köper du däck OCH fälgar så blir det lite enklare, då behöver du bara registreringsnumret för att se vilka fälgar som passar din bil, och då visar dom vilka däck som passar på din bil, eftersom dom vet vilka fälgar du ska ha. Sen betalar du inte många kronor för att få dom monterade och balansera och klara. Då skickas dom antingen hem till dörren hos dig eller så till den däckfirman som dom har ett samarbete med, se respektive sajt för mer info om just det. Om du väljer att få den till en däckfirma så skickas däcken till den och så byter du däcken där. Oftast kan du betala allt direkt på sajten, däck, fälgar, däck byte, balansering och till och med däckförvaring.

Bäst i test 2013

Bäst i test 2013 test hittar du under länkarna. Där är det samlade medier och annat som gjort olika typer av tester som kan vara intressant att läsa inför ett köpa av nya däck.