Kategoriarkiv: Sommardäck rea

Sommardäck

SommardäckDen 1 april får man byta till sommardäck igen och 15 april så är det lag på att byta till sommadäck. Om inte det är vinterväglag som motiverad att man har kvar vinterdäck (det vill säga dubbdäck) på.

Sommardäck regler och lagar

Det finns ett gäng regler och lagar att hålla reda på. Här hittar du det som du bör hålla koll på.

———————————

Billiga sommardäck online på nätet

Lagen om vinterdäck gäller alltså bara dubbdäck. Vilket inte så många vet om. Dock bör man byta till sommardäck ändå eftersom dom är gjorda för sommarväglag på ett helt annat sätt.

Billiga sommardäck online

Här på BilligaSommardäck.nu hittar du förslag på billiga sommardäck samt hittar allmän information om däck, hittar sommardäck rea, sommardäck test och mycket, mycket mer.

Rea på däck

Rea på däck brukar det vara så här års och du hittar däckhandlare ovan i listan där du kan klicka dig in för att att direkt se vad har den butiken har för rea på däck.

Jämför test själv

Sen kan du själv testa att jämföra däcken mellan varandra. Alltså mellan butikerna. På så sätt får du en hundraprocentig jämförelse där du själv ser exakt vad det kostar OCH tar hänsyn till butikernas olika villkor. Kanske ena butiken erbjuder avbetalning och den andra inte till exempel. Vill du ha på avbetalning kanske det är värt att betala lite mer i den butik där det är möjligt och så vidare.

Sommardäck rea 2015

Sommardäck rea 2015 kan du hitta här. Sommardäck rea är det några gånger om året och här försöker vi uppdatera vart du kan hitta sommardäck rea för tillfället.

Köpa sommardäck på rea

Det finns mycket pengar att spara om man kan köpa sommardäck när så andra gör det. Då går det att göra klipp. Dock brukar det även vara rea på däck några månader förre man ska byta till sommardäck eller byta till vinterdäck. Då kan man även passa på att köpa så att det är klart när man ska till att byta för säsongen igen. Hur som helst så hittar du däck rea här i tabellen.