Kategoriarkiv: Däckförvaring

Att väljar rätt däck

Att välja rätt däck är inte alltid helt enkelt. Vad har man för storlek? Vilket märker ska man välja? Vilka däck är bäst i test 2013? Ja det finns många frågor när man ska till och välja däck helt enkelt.

Däck test

Det smidiga med att köpa däck online på nätet är att du oftast bara behöver veta ditt registreringsnummer på bilen för att få fram storlek. Men det förutsätter oftast att du har original fälgar på din bil. Är du osäker så kan du bara ringa någon av dom så hjälper dom till väldig snabbt. Köper du däck OCH fälgar så blir det lite enklare, då behöver du bara registreringsnumret för att se vilka fälgar som passar din bil, och då visar dom vilka däck som passar på din bil, eftersom dom vet vilka fälgar du ska ha. Sen betalar du inte många kronor för att få dom monterade och balansera och klara. Då skickas dom antingen hem till dörren hos dig eller så till den däckfirman som dom har ett samarbete med, se respektive sajt för mer info om just det. Om du väljer att få den till en däckfirma så skickas däcken till den och så byter du däcken där. Oftast kan du betala allt direkt på sajten, däck, fälgar, däck byte, balansering och till och med däckförvaring.

Bäst i test 2013

Bäst i test 2013 test hittar du under länkarna. Där är det samlade medier och annat som gjort olika typer av tester som kan vara intressant att läsa inför ett köpa av nya däck.