Kategoriarkiv: Sommardäck

Sommardäck

SommardäckDen 1 april får man byta till sommardäck igen och 15 april så är det lag på att byta till sommadäck. Om inte det är vinterväglag som motiverad att man har kvar vinterdäck (det vill säga dubbdäck) på.

Sommardäck regler och lagar

Det finns ett gäng regler och lagar att hålla reda på. Här hittar du det som du bör hålla koll på.

———————————

Billiga sommardäck online på nätet

Lagen om vinterdäck gäller alltså bara dubbdäck. Vilket inte så många vet om. Dock bör man byta till sommardäck ändå eftersom dom är gjorda för sommarväglag på ett helt annat sätt.

Billiga sommardäck online

Här på BilligaSommardäck.nu hittar du förslag på billiga sommardäck samt hittar allmän information om däck, hittar sommardäck rea, sommardäck test och mycket, mycket mer.

Sommardäck test 2015

Sommardäck test 2015 försöker vi skriva ned här så att du hittar så många test som möjligt på ett och samma ställe. Genom att gå igenom sommardäck test innan du ska köpa däck så får du en bättre bild av vilka däck som passar just dig beroende på hur du använder din bil.

DÄCKTEST SOMMARDÄCK 2014

Kör du uppe i Norrland mycket eller håller du dig bara i Skåne? Beroende på det bör du kanske välja olika däck. Kör du mest i stan eller kör du mycket ute på dåliga vägar? Allt sånt bör du tänka på när du ska köpa däck. Att ha bra däck kan betyda VÄLDIGT mycket när olyckan är framme. Snåla aldrig på däck utan köp så bra däck som möjligt så att du och dina familj kan åka så tryggt som möjligt. Här hittar du länkar till olika däck test.

Sommardäck test 2014

Redan är sommardäck test 2014 klar och vi presenterar dessa inom kort.

Sommardäck rea 2015

Sommardäck rea 2015 kan du hitta här. Sommardäck rea är det några gånger om året och här försöker vi uppdatera vart du kan hitta sommardäck rea för tillfället.

Köpa sommardäck på rea

Det finns mycket pengar att spara om man kan köpa sommardäck när så andra gör det. Då går det att göra klipp. Dock brukar det även vara rea på däck några månader förre man ska byta till sommardäck eller byta till vinterdäck. Då kan man även passa på att köpa så att det är klart när man ska till att byta för säsongen igen. Hur som helst så hittar du däck rea här i tabellen.

Glöm ej byta till sommardäck

Glöm ej byta till sommardäck så här i däck-bytartider! Många väljer att byta så här i påsktider när man kanske är ledig några dagar extra på grund av rödadagar.

Dina gamla sommardäck en säkerhetsrisk?

Då kanske man ser att som gamla däcken är en säkerhetsrisk och att som gjort sitt. Då kanske det är dags att prova köpa nya online på Internet för första gången. Då kan guiden i menyn passa bra eller direkt länkarna till ebutiker som säljer däck via Internet.

Köpa billiga sommardäck

Dags att köpa billiga sommardäck? Nu är det inte långt kvar till man måste byta till sommardäck.

Köpa billiga sommardäck online på nätet

Om det inte råder vinterväglag det vill säga. Så är det ju alltid lagligt. Men det är mycket sällan det i mitten av april om man inte är långt upp i landet, möjligtvis. Hur som helst så hittar du länkar till däckhandlare online på nätet i tabellen. Där kan du köpa däck, fälgar och boka däck byte på samma sida. (Gäller hos dom flesta) Smidigt va?

Erbjuanden?

Klicka på länken för att ta del av eventuella erbjudanden är är aktuella.

Däck

Däck och då framför allt sommardäck hittar du här på BilligaSommardäck.nu. Här kan du kan läsa massa information om just däck. Hitta däckbutiker online på nätet. Läsa däcktest vi länkar till och kommenterar och mycket, mycket mer.

Köpa sommardäck och vinterdäck online på nätet

Det finns ganska många olika sorters däck och tanken är att vi ska försöka reda ut allt här. Till exempel vilka regler och lagar är det som gäller för sommardäck? Vad bör man tänka på när man ska till och köpa sommardäck? Ja allt som har med däck att göra försöker vi skriva om här. Vi hoppas du hittar just det du säker och att du lärt dig något nytt när du lämnar sajten igen.

Däck och fälg

Att köpa däck och fälg samtidigt kan ha sina fördelar. Då kan få dom balanserade och klara direkt av folk som gör sånt hela dagar och verkligen vet vad dom håller på med. Hos vissa får du även rabatt om du både köper däck och fälgar. Se mer under billiga sommardäck tabellen.

Fortfarande vinterdäck på

Vi är i början av mars och vinterdäcken sitter fortfarande på men det är inte långt kvar nu tills det är dags att byta däck!

Byta till sommardäck datum 2015
Den 1 april 2015 så är det fritt fram och byta till sommardäck igen och det 15 april så måste man. Så en månad till att man får och 1,5mån till att man måste alltså. Men dom vinterdäck det alltid gäller är alltså dubbdäck. Alltid dubbdäck alltså. Odubbade vinterdäck får man köra på sommaren med, även om det absolut inte är att föredra eftersom dom är anpassade för vinterväglag med bland annat en annan gummiblandning. Sen finns det ju så klart åretruntdäck också som kan precis som det låter, användas året runt.