Köpa billiga sommardäck online på nätet

Letar du billiga sommardäck online på nätet har du kommit helt rätt. Här listar vi däckhandlare som säljer billiga sommardäck online på nätet. Med billiga menar vi inte dåligt kvalitet utan även riktigt kvalitetsdäck från till exempel Pirelli däck, Goodyear däck, Bridgestone däck för att bara lämna några. Vi försöker även ha så mycket information som möjligt om sommardäck som förhoppningsvis ska göra det enklare för dig att hitta och köpa billiga däck. Vi listar erbjudanden och rabatter så du ska kunna göra riktiga kanon klipp. Dessa rabattkoder och liknande får vi oftast mailade till oss från ebutiker som säljer däck så dom är godkända och dagsaktuella när vi postar dom. Vi skriver dessutom alltid ut datum för när dom fungerar. Vi hoppas så klart BilligaSommardäck.nu ska kunna hjälpa dig hitta billiga sommardäck online på nätet. Har du aldrig köpt däck online förut så har vi även guider för precis hur det fungerar.

Sommardäck rea

Sommardäck rea är någon vi har som mål att ständigt uppdatera våra besökare med. Ofta är det så klart billigare att köpa sommardäck på vintern i och med att pris oftast sätts efter efterfrågan. Vår mål är att ha så uppdaterade reor, rabattkoder och erbjudanden som möjligt för våra besökare. Vet ni några reor, rabattkoder och erbjudanden som vi inte listat får ni gärna skicka ett mail eller skriva en kommentar på någon av sidorna så tar vi oss en titt på det så snabbt vi kan.

Köpa däck på avbetalning

Köpa däck på avbetalning är något många väljer att göra. Kanske är det just därför dom två översta i topplistan i skrivande stund är däckhandlare som erbjuder dig att köpa däck på avbetalning. Det vill säga Byt Hjul och Svenska Gummihuset. Hur som helst så kan det ju vara en smidig lösning om man inte har möjlighet att betala hela beloppet på en gång. Kom dock ihåg at räntefritt inte är samma sak som avgiftsfritt. Du kan alltså slippa att betala ränta på din betalning, vilket ju ofta gör att du slipper att chansa på hur mycket extra du ska betala för dina däck. Om det är rörlig ränta det vill säga. Istället kan du få betala några avgifter, som gör att det kostar mer pengar än om du betala dom kontant, men som i alla fall gör så du vet HUR mycket mer pengar du betalar. Detta genom en uppläggningsavgift och sen en fakturaavgift per faktura. Tar du en avbetalning på säg 24 månader så kan du således få en avgifter gånger 24. Så se till att lösa villkoren noga, vilket ofta står kanske klart och tydligt hos däckhandlarna, i och med att dom så klart vill sälja däck och på så sätt vill visa dig villkoren så tydligt som möjligt för att du inte ska tveka att köpa däck hos dom.

Här är några bra länkar att känna till: transportstyrelsen.

Däck test 2013

Däck test är bra att titta igenom när man ska köpa nya däck. Därför har vi länkat några som gjort däck test inför 2013. Men även några från tidigare år. Sen är det bara söka upp dom däcken via länkarna till ebutikerna och jämföra priserna.

Däck på avbetalning räntefritt

Däck på avbetalning räntefritt är möjligt. Se länkar för mer info. Det man gör då är att man ofta får betala en uppläggningsavgift som det kallas samt en avgift för varje avi. Dvs räkning en gång i månade.

Sommardäck datum 2013

Sommardäck datum 2013 att hålla reda på är alltså att mellan 1 december och 31 mars är det LAG på att använda vinterdäck. OM det är vinterväglag. Kommer du med sommardäck under den här perioden och det är vinterväglag bryter du såldes mot lagen. Vinterväglag är snö, is, snömodd eller frost på vägen. Viktigt att tänka på är att HELA vägen räknas. Således även vägrenen. Sen FÅR du ha vinterdäck mellan 1 oktober och 15 april/font> ÄVEN om det ej är vinterväglag. Dock kan det självklart vara lagligt med dubbdäck efter 15 april och innan 1 oktober om det ÄR eller BEFARAS blir vinterväglag.